Polițiștii buzoieni sunt acuzati că au bătut un bărbat

30 mai 2020, 18:53

Momentul în care bărbatul de 34 de ani a fost imobilizat de poliţişti a fost filmat de fratele său minor, care se află  în mașină. Bărbatul se întorsese recent din Italia și trebuia să stea în izolare la domiciliu timp de 14 zile. Totuși, acesta s-a suit în mașină și a condus 30 de km până când a fost oprit de polițișții din comuna Pârşcov.

Poliţiştii au fost sesizaţi de un tânãr de 26 de ani din Pârşcov cu privire la faptul cã un cunoscut de 34 de ani îi adreseazã în mod repetat ameninţãri cu acte de violenţã. Poliţiştii au depistat şi oprit în trafic autoturismul cu care se deplasa bãrbatul, iar în urma discuţiilor purtate cu poliţiştii acesta a devenit agresiv, împrejurare în care s-a procedat la imobilizarea şi conducerea acestuia la sediul poliţiei.
Dupã ce a fost reţinut câteva zeci de minute în sediul poliţiei comunale, bărbatul a dus mai întâi la un centru de carantină, iar apoi a ajuns la spital pentru că acuza dureri.

Bărbatul a primit o amendă de 5.000 de lei pentru zădărnicirea combaterii bolilor și are dosar penal pentru amenințare. Inspectoratul Județean de Poliție Buzău a demarat o anchetă pentru a afla dacă agenții din comuna Pârşcov au apelat justificat la forţã ori au sãvârşit un abuz.
Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite