Polițiștii au destructurat o rețea care aducea droguri la domiciliu. Membrii rețelei lucrau ca o firmă care livrează mâncare

27 noiembrie 2021, 19:16

Ca să poată circula și în starea de urgență, membrii grupării au cumpărat biciclete și genți termice similare cu cele folosite de curierii care livrează mâncare la domiciliu. Erau chiar inscripționate cu numele firmelor cunoscute.

Pentru comenzi se folosea un limbaj codificat. „Pizza” însemna cannabis în diverse cantități, „șampania” era codul pentru cocaină și „prăjitură” pentru o pastilă de ecstasy. Așa au lucrat traficanții mai bine de un an și jumătate.

La perchezițiile făcute ieri, oamenii legii au dat și peste un traficant cercetat care tocmai ieșise de la DIICOT pentru controlul judiciar.

Polițiștii antidrog au descoperit tot mecanismul în luni de zile de urmăriri. Au trecut abia ieri la acțiunea de prindere a liderului rețelei, când știau că se primise un nou transport de stupefiante din Spania.

Încă 8 membri ai grupării au fost arestați de polițiștii antidrog bucureșteni în ultimele săptămâni. Liderul grupării este în arest preventiv pentru 30 de zile.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite