Polițiști de la investigații criminale și voluntari o caută pe studenta din Sibiu dispărută acum o lună. Ultimele imagini o arătau îndreptându-se spre o pădure

11 martie 2023, 16:31

A trecut mai bine de o lună de când Claudia Angelika Maurer a dispărut fără urmă.

Familia și prietenii nu renunță și o caută fără încetare. Pentru a doua oară, pădurea din apropierea Sibiului a fost cercetată la pas, în căutarea oricăror indicii care ar putea face lumină în acest caz.

Căutările s-au desfășurat în pădurea Dumbrava de la marginea Sibiului. Polițiștii și voluntarii au luat la picior 300 de hectare de pădure, în încercarea de a o găsi pe fată.

Tânără de 25 de ani este studentă la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Părinții i-au anunțat dispariția în 15 februarie.

Ultimele imagini surprinse de o cameră de supraveghere arată că tânăra se îndrepta spre o pădure de la marginea municipiului Sibiu.

Aici au căutat-o astăzi polițiști de la investigații criminale, echipa canină și 40 de voluntari din cadrul Clubului de câini utilitari, cu autoturisme de teren 4X4 .

Zilele trecute, anchetatorii au verificat stânele din Mărginimea Sibiului și mănăstirile din zonă, în speranța că fata s-ar fi adăpostit acolo.

Persoanele care au informații despre tânăra dispărută sunt rugate să sune la 112.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite