Polițiști și pompieri, detașați pe litoral pentru sezonul estival. Vela: Operatorii economici care încalcă regulile vor avea autorizația de funcționare suspendată

1 iulie 2020, 14:48

O adevărată desfășurare de forțe la Constanța. În mod oficial a fost deschis sezonul estival 2020.

Reprezentanții tuturor armelor – ai poliției, jandarmerie, ai poliției de frontieră, ai pompierilor scafandrii  – au fost prezenți pe faleza de la Cazinoul Constanța. Ei au purtat măști și au respectat măsurile de distanțare.

A fost prezent și ministrul Afacerilor Interne care le-a cerut să lucreze în echipe mixte și să depună eforturile necesare pentru ca turiștii care ajung pe litoral să fie în siguranță, mai ales în condițiile pandemiei de coronavirus.

Oamenii legii trebuie să se asigure că se respectă regulile de distanțare, dar și că turiștii și bunurile acestora sunt în siguranță.

Pe perioada verii vor fi detașate forțe de ordine din țară. Vor lucra în ture, în echipe care vor rămâne pe litoral câte o lună.

Se va acționa atât pe uscat cât și pe mare, dar și din aer pentru că vor fi forțe de ordine care vor survola cu un elicopter zona litoralului.

Ministrul de Interne, Marcel Vela,  a spus că vor fi controlate mai multe unități și de mai multe ori și operatorii economici care încalcă regulile vor avea autorizația de funcționare suspendată.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă