Poșta Română lansează serviciul MyPostcard; clienții pot trimite cărți poștale personalizate direct de pe calculator sau telefon

Poșta Română a lansat un nou serviciu care oferă clienților posibilitatea să trimită cărți poștale personalizate cu propriile fotografii, direct de pe site-ul companiei, se arată într-un comunicat remis luni Agerpres.

27 Martie 2017, 11:40 (actualizat 27 Martie 2017, 13:38) Știrile TVR |
Poșta Română lansează serviciul MyPostard

"Începând cu 27 martie, clienții Poștei Române pot trimite, prin MyPostcard, cărți poștale ilustrate personalizate, direct de pe telefonul mobil sau de pe calculator, fără a mai fi nevoie să se prezinte în oficiile poștale. Noul serviciu este disponibil pe site-ul www.posta-romana.ro, secțiunea MyPostcard, unde, pentru a expedia o carte poștală personalizată, expeditorul va încărca fotografia preferată, va scrie textul dorit și va completa datele sale și ale destinatarului. Clientul va plăti serviciul tot online, prin intermediul cardului bancar și va primi factura pe adresa de e-mail comunicată", se precizează în comunicat.

Plata se efectuează în condiții de maximă siguranță, prin intermediul platformei de plăți online pe care Poșta Română o pune la dispoziția clienților, în parteneriat cu BCR.

Cărțile poștale digitale create pe site vor fi transmise electronic, în mod automat, către Sucursala Fabrica de Timbre unde, după confirmarea plății, se efectuează operațiunile de tipărire pe suport fizic, sortare și introducere a trimiterilor MyPostcard în rețeaua poștală.

Serviciul MyPostcard este oferit clienților în două versiuni, diferențiate în funcție de destinație, regimul de viteză și utilizarea serviciului suplimentar Recomandat: MyPostcard Basic — expediere ca și trimitere poștală internă/internațională neprioritară simplă, fără împlicuire. Pentru trimitere pe teritoriul României, tariful pentru acest serviciu este de 3,8 lei, iar pentru trimiterile internaționale, prețul este de 6 lei; MyPostcard Premium — expediere ca și trimitere poștală internă/internațională prioritară, recomandată, în plic închis. Pentru trimitere pe teritoriul României, tariful pentru acest serviciu este de 5,7 lei, iar pentru trimiterile internaționale, prețul este de 18,90 lei.

Timpul de livrare va fi de maximum 3 zile, pentru MyPostcard Premium, și de maximum 6 zile, pentru categoria MyPostcard Basic.

Poșta Română este o companie națională înființată conform Legii 31/1990, deținută de statul român, prin Ministerul pentru Societatea Informațională, în proporție de 75%, și de Fondul Proprietatea (FP) în proporție de 25%. Compania deține cea mai mare rețea de distribuție la nivel național, însemnând peste 80% din totalul subunităților poștale care operează, în prezent, în România.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 3°C
IASI 3°C 2°C
CLUJ 1°C 0°C
CONSTANTA 7°C 4°C
CRAIOVA 6°C 6°C
BRASOV -1°C 2°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI