PNL Ilfov anunță că l-a suspendat pe consilierul din Mogoșoaia care a amenințat-o pe consiliera locală USR Felicia Ienculescu-Popovici

Valentin Ene
Valentin Ene
28 ianuarie 2022, 11:29

”Partidul Naţional Liberal, prin filiala Ilfov pe care o conduc, condamnă ferm orice formă de violenţă, iar valorile şi principiile liberale sunt esenţiale pentru orice membru al echipei noastre. Ca urmare a evenimentului de ieri, domnul consilier Ene a fost suspendat din toate funcţiile de conducere din partid, până la finalizarea anchetei. PNL Ilfov se delimitează de acest tip de comportament şi susţinem că violenţa de orice fel niciodată nu va aduce beneficii celor care au crezut în noi şi ne-au mandatat să îi reprezentăm”, se arată în comunicat.

Thuma mai spune că ”nu tolerează ameninţările de orice natură şi comportamentele violente, pentru că astfel de comportamente nu trebuie tolerate într-un stat de drept”.

”Am încredere că plângerea penală depusă de doamna consilier îşi va urma cursul, fiind soluţionată de organele abilitate. Îndemn colegii din toate partidele să dea dovadă de responsabilitate, să nu amplifice, să nu generalizeze şi să nu pună etichete nefundamentate. Le cer colegilor mei să dea dovadă de calm, înţelepciune şi maturitate, şi să nu uite scopul pentru care am fost aleşi: să facem tot ce ne stă în puterea şi în priceperea noastră pentru binele ilfovenilor”, spune liderul PNL Ilfov. 

Supendarea consilierului PNL vine după ce, în urma cu o zi, o consilieră locală din Mogoșoaia, Felicia Ienculescu-Popovici, a fost agresată verbal şi fizic, de către doi consilieri locali – unul de la PNL și unul de la PMP.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite