PMB: 100 de elevi din Republica Moldova, în tabere gratuite pe litoralul românesc. Urmează alţi 400

Programul va aduce împreună 500 de elevi din Chişinău şi 4.000 de elevi bucureşteni cu rezultate meritorii
Programul va aduce împreună 500 de elevi din Chişinău şi 4.000 de elevi bucureşteni cu rezultate meritorii
30 iulie 2018, 15:35

„Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), prin Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti – PROEDUS, desfăşoară, în perioada iunie – septembrie 2018, un amplu program de recompensare a performanţelor şcolare şi extraşcolare excepţionale ale elevilor de gimnaziu şi liceu din Municipiul Chişinău. Programul de cooperare Bucureşti – Chişinău se desfăşoară ca urmare a aprobării acestui de proiect de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti, la iniţiativa primarului general, Gabriela Firea, cu ocazia aniversării Centenarului. Astfel, 500 de elevi cu rezultate notabile din municipiul Chişinău, distribuiţi pe 5 serii a câte 100 de persoane, împreună cu însoţitorii lor, beneficiază de tabere gratuite în Staţiunea Tineretului din Costineşti”, se arată în comunicatul PMB.

Programul va aduce împreună 500 de elevi din Chişinău şi 4.000 de elevi bucureşteni cu rezultate meritorii, în cadrul unui program de tabără şi vacanţă comun – plajă, plimbări, activităţi recreative şi sportive, precum şi programe de formare.

„Acest proiect reprezintă, totodată, o oportunitate reală de cunoaştere a afinităţilor lingvistice, istorice, culturale şi de tradiţii dintre România şi Moldova, atât pentru elevii moldoveni, cât şi pentru cei români”, se mai arată în comunicat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă