Ploile și vântul au afectat alimentarea cu energie electrică din 129 de localități

24 iunie 2017, 12:55

„Ca urmarea a ploilor căzute și a vântului puternic din cursul zilei de ieri și din timpul nopții, a fost afectată alimentarea cu energie electrică a 129 localități. Echipe specializate se află pe teren pentru remedierea situației în cel mai scurt timp. Totodată, au fost înregistrate situații de urgență constând în acoperișuri dislocate, stâlpi de electricitate, stâlpi de telefonie și arbori căzuți”, se arată în comunicatul MAI citat de Agerpres.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne,  situația traficului rutier, feroviar, maritim și fluvial se desfășoară în condiții normale, nu sunt înregistrate restricții de trafic aerian la nivelul aeroporturilor și nici la punctele de trecere a frontierei.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a solicitat Centrului Național de Conducere Integrată care funcționează la nivelul MAI să monitorizeze situația și să mențină permanent legătura cu prefecții și structurile teritoriale ale ministerului din județele aflate sub coduri de vreme rea pentru acordarea de sprijin.

În ultimele 24 de ore, la nivelul întregii țări au fost emise 99 avertizări sau atenționări care vizau instabilitate atmosferică accentuată, vijelii, averse torențiale și frecvente descărcări electrice, menționează sursa amintită.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă