Ploi și grindină la malul mării. Vântul puternic a răsturnat o barcă cu pânze. Meteorologii anunță precipitații de scurtă durată

13 iunie 2021, 19:57

Nori negri au acoperit astăzi cerul de la malul mării. În anumite zone a plouat torențial, iar în statiunea Mamaia a căzut grindină.

Vântul puternic a răsturnat o barcă cu pânze aflată pe lacul Siutghiol. Trei persoane, 2 bărbați și o femeie, au căzut în apă și au fost salvați de pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Un elicopter a fost trimis să intervină.

Ploile i-au făcut pe mulți să renunțe la rezervările pentru litoral. Au fost însă și turiști pe care vremea rea nu i-a speriat. Au avut noroc și în prima parte a zilei s-au bucurat de câteva ore de soare și relaxare pe plajă.

Pe litoral, vremea va fi schimbătoare și în zilele viitoare. Printre picăturile de ploaie vor fi și perioade cu soare, iar temperaturile vor atinge până la 24 de grade.

Nu numai litoralul stă sub semnul ploilor. Meteorologii anunță averse, descărcări electrice, vânt puternic și grindină în mai multe zone din estul țării. În vest și sud-vest soarele va aduce, la sfârșitul săptămânii viitoare, peste 30 de grade în termometre.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă