Polițiștii prahoveni au oprit cu focuri de armă un bărbat ce încerca să înşele o femeie prin metoda ”accidentul”

Cercetari politie
Cercetari politie
26 august 2022, 14:58

„La data de 26 august, în jurul orei 11,00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către o persoană despre faptul că, la poarta sa, se află o persoană necunoscută care îi solicită 12.400 de euro, sub pretextul că fiica sa ar fi suferit un grav accident rutier, fiind internată la o unitate medicală din Bucureşti”, arată sursa citată.

Patrula de siguranţă s-a deplasat la adresa indicată de apelantă, surprinzând un bărbat, care, la vederea echipajului de poliţie, a fugit de la faţa locului.

„Cei doi poliţişti au pornit în urmărirea bărbatului, somându-l să se oprească, însă, întrucât acesta şi-a continuat deplasarea, poliţiştii au efectuat fiecare câte un foc de armă, în plan vertical, ulterior, la aproximativ 200 de metri distanţă, bărbatul fiind prins şi imobilizat”, spune IJP.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din oraşul Medgdia, judeţul Constanţa.

La acest moment, tânărul se află în custodia poliţiei, în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la înşelăciune.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite