Planul Naţional de Dezvoltare Locală 3, motiv de controverse în coaliție

11 august 2021, 21:13

După ce șeful PNL, Ludovic Orban și premierul Florin Citu au anunțat că partidele din coaliția de guvernare au bătut în cuie demararea noului Program de Investiții pentru comunitățile locale, care se va derula după modelul PNDL, în ședința de guvern de astăzi miniștrii au făcut o primă lectură a textului ordonanței.

Introducerea pe ordinea de zi a guvernului a acestui proiect de ordonanță a stârnit noi controverse între liderii partidelor aflate la guvernare. Reprezentanții USR-PLUS susțin că în ultima ședință a coaliției nu s-a luat o decizie legată de aprobarea acestui program .

Și Cristina Prună, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, critică intenţia PNL de a elabora un nou plan de investiţii după modelul Planului Naţional de Dezvoltare Locală.

„A început să se vorbească din nou de PNDL-uri şi alte concepte pesediste de mituit primarii. Vreau să ne aducem cu toţii aminte că nu există program din care să se fi furat mai mult ca din PNDL „, a postat pe Facebook liderul USR- PLUS, Cristina Prună.

Discuțiile despre proiectul PNDL 3 vor fi reluate pentru clarificare în următoarea ședința a liderilor coaliției.

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite