Un elev din Pitești, în vârstă de 15 ani, prins cu cuţitul în şcoală

Elev cu armă albă
Elev cu armă albă
13 octombrie 2020, 10:18

Jandarmii din Pitești au fost chemați, luni, de către conducerea Liceului Tehnologic Dacia, pe motiv că în școală se află mai multe persoane care tulbură ordinea publică.

Jandarmii au identificat trei tineri care la vederea oamenilor legii au încercat să fugă. Aceștia au legitimat tinerii și i-au supus unui control corporal sumar. În rucsacul unuia dintre ei a fost găsit un cuțit cu lungimea de aproximativ 21 de centimetri.

Pe numele tânărului în vârstă de 15 ani, care este elev al liceului, au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală pentru deținere de obiecte interzise, cercetările fiind preluate de către polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție.

Având în vedere că săptămâna trecută a fost prinsă, la aceeași școală, o elevă cu două cuțite și un pumnal tip box, conducerea Jandarmeriei Argeș a dispus ca patrulele aflate în serviciu să efectueze treceri mai dese și staționări pe o perioadă mai mare de timp, pentru a preîntâmpina apariția altor situații de acest tip.

 

 

sursa mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite