Pitești: Tânărul care a lovit cu mașina șase oameni în curtea unei fabrici, arestat preventiv. Imagini cu puternic impact emoțional

31 martie 2017, 14:41

În imaginile de pe camerele de supraveghere din curtea fabricii se vede cum mai mulţi oameni așteptau liniştiţi la mese.

Din senin, o maşină sparge o plasă de gard şi intră în plin, spulberând câţiva oameni.

Martorii au spus că şoferul, angajat al fabricii, conducea cu 80 de km pe oră. Nu era de serviciu, dar venise să aducă ceva la firmă.

În urma impactului, o tânără de 28 de ani, de cetățenie sârbă, a murit pe loc. Alte două femei de naţionalitate sârbă au fost rănite şi au ajuns la spital. Ambasadorul Serbiei, E.S. Branko Brankovic, le-a vizitat astăzi. Medicii români spun că recuperarea este de durată.

Tânărul care a provocat accidentul este acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă. El le-a spus poliţiştilor că nu a avut intenţia să omoare sau să rănească pe cineva. Susţine că nu a mai putut controla maşina împrumutată de la un prieten.

Femeile rănite în accidentul de ieri erau de trei luni în România la un curs de formare profesională.

Autorităţile române colaborează cu cele sârbe pentru a repatria trupul femeii decedate.

ACTUALIZARE 16:40 Tânărul care a lovit, joi, cu mașina, un grup de colegi aflaţi în pauza de masă, în curtea unei fabrici din Bascov, a fost arestat preventiv, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. În accident a ucis o persoană şi a rănit cinci.

„Un tânăr a intrat cu mașina într-un grup de muncitori la o fabrică de lângă Pitești. O persoană a murit și cinci au fost rănite”

ACTUALIZARE 14:41 Şoferul, acuzat de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă, a fost reţinut joi, iar vineri va fi dus la instanţă pentru arest preventiv.

Ambasadorul Serbiei este aşteptat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde sunt internate două paciente de naţionalitate sârbă. Înaltul oficial se va interesa şi de formalităţile pentru repatrierea trupului tinerei decedate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite