Petreceri de Halloween. Machiaţi strident, tinerii au petrecut până în zori

1 noiembrie 2017, 11:38

Nici în filmele horror nu întâlneşti atâtea personaje fioroase câte au fost în cel mai mare club din Regie. Printre vrăjitoare, monştri şi personaje din poveştile copilăriei, petrecăreţii au sărbătorit Halloween-ul ca-n America.

De Halloween, nu doar decorurile trebuie să fie de groază. La fel de important pentru o petrecere reuşită este şi machiajul participanţilor.  Ca să obţină o înfăţişare fioroasă, petrecăreţii au scos din buzunar câteva sute de lei. Dar este nevoie şi de multă răbdare.

Machiajele complexe sunt din ce în ce mai căutate de Halloween. Şi înlocuiesc tot mai mult măştile specifice acestei sărbători.

După tragedia de la Colectiv, mulţi patroni de cluburi au băgat adânc mâna în buzunar. Renovarea, la standardele impuse de ISU, a unuia dintre cele mai în vogă cluburi din Capitală, a costat peste o sută de mii de euro. Tot sistemul anti-incendiu este  automatizat.

Angajaţii au fost instruiţi să folosească extinctoarele si furtunul, racordat permanent la bazinul de apă, pentru ca toţi cei aproximativ 500 de petrecăreţi, care vin in club, să fie în siguranţă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite