Petrecere organizată în Caracal, întreruptă de două ori de polițiști. Distracția a fost reluată luni, în pofida amenzilor primite duminică

Acțiune Poliție
Acțiune Poliție
9 noiembrie 2020, 17:45

Prima dată petrecerea a fost întreruptă duminică după-amiaza, când au fost amendaţi organizatorul şi trei dintre participanţi, iar luni după-amiaza petrecerea a fost reluată cu participarea altor persoane şi poliţiştii au aplicat din nou sancţiuni.

„La data de 8 noiembrie a.c., ora 16,25, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Poliţia municipiului Caracal, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la locuinţa unui bărbat din localitate are loc o petrecere privată, fără a se respecta măsurile de distanţare socială. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au fost identificate 8 persoane care nu respectă măsurile de distanţare socială, fiind aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.000 de lei, conform Legii 55 din 2020. La data de 9 noiembrie, ora 14,20, la locuinţa aceluiaşi bărbat, au fost identificate alte 8 persoane, cu intenţia de a continua petrecerea întreruptă ziua anterioară. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplicat alte două sancţiuni contravenţionale în valoare de 500 de lei, conform Legii 55 din 2020”, a precizat Cristian Grigorescu.

Poliţiştii din judeţul Olt au amendat duminică şi mai mulţi participanţi la o înmormântare din oraşul Drăgăneşti-Olt, pentru nerespectarea măsurilor de distanţare şi protecţie în contextul pandemiei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

România, la un pas de epidemie de gripă

Permafrost arctic

Viruși ”Zombie”, vechi de aproape 50.000 de ani, readuși la viață în Siberia