Petrecere cu sancţiuni în Predeal. Poliţiştii au legitimat sute de turişti şi au dat amenzi pentru nerespactarea măsurilor sanitare

28 noiembrie 2021, 18:40

De două zile ninge în stațiunea Rânca şi a fost suficient ca pârtia de la 1.600 de metri altitudine să fie principala atracţie pentru copii. S-au pus pe săniuţe şi greu au putut fi luaţi de acolo.

Obosiţi după o zi petrecută în aer liber, la masă, turiştii gustă cu poftă din bucatele tradiționale. Un sejur de 3 nopţi de cazare porneşte de la 300 de lei.

Forfotă e şi pe Valea Prahovei. Deşi nu e zăpadă, turiştii se bucură de vremea caldă pentru această perioadă şi se plimbă prin oraş ori trec pragul muzeelor şi Castelului din staţiunea Sinaia.

În Predeal câteva sute de turişti au fost sancţionaţi. Au mers la o petrecere unde nu s-au respectat măsurile sanitare. Poliţiştii au oprit distracţia după ce au văzut imagini postate pe reţele de socializare şi au legitimat aproape 400 de persoane. S-au dat amenzi de peste 30.000 de lei.

O surpriză plăcuta au avut turiştii la Odorheiu Secuiesc. La miniparcul Transilvania, au putut vedea cu lupa cea mai mică reprezentare din ţară a scenei Naşterii Mântuitorului, realizată în două săptămâni.

Parcul Mini Transilvania se întinde pe un hectar şi are peste 90 de machete ale unor clădiri reprezentative din Transilvania.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite