Petrecere cu ”prăjituri speciale” în Vâlcea. 15 persoane, testate pozitiv la marijuana, au ajuns la spital cu simptome precum tremor, tahicardie, halucinaţii. Cazul, preluat de DIICOT

Petrecere cu ”prăjituri speciale” în Vâlcea / Shutterstock
Petrecere cu ”prăjituri speciale” în Vâlcea / Shutterstock
22 ianuarie 2023, 19:03

70 de persoane au participat, seara trecută, la un eveniment privat organizat în restaurantul unui cunoscut hotel din centrul municipiului din Râmnicu Vâlcea. Pentru unii dintre petrecăreți cheful s-a încheiat însă la spital.

Mai multe persoane au început să se simtă rău. Oamenii au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD și SAJ, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Persoanele în cauză aveau stări de vomă, cefalee, dureri abdominale și chiar halucinații. În total, 16 petrecăreți, femei și bărbați au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Râmnicu Vâlcea, dintre care 15 au avut teste pozitive THC pentru marijuana.

Managerul unității medicale a confirmat că starea de rău ar fi fost provocată de substanțe opioide. Poliția a deschis un dosar penal, iar cazul a fost preluat de procurorii de la DIICOT, care urmează să ancheteze dacă cei prezenți la petrecere s-au drogat în mod involuntar sau de bunăvoie.

În spaţiul public s-a afirmat că persoanele care au ajuns la spital de la o petrecere din Râmnicu Vâlcea ar fi consumat „prăjituri speciale”, iar o anchetă a instituţiilor abilitate să investigheze cazuri de consum şi trafic de droguri este în curs.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă