Peste o sută de hoteluri de pe litoral se pregătesc să-și primească primii turiști în minivacanța de Paște și 1 mai

19 aprilie 2021, 21:18

În stațiunile de pe litoral este forfotă. Se lucrează la foc continuu pentru ca în două săptămâni turiștii care vor petrece 1 Mai și Paștele pe litoral să fie primiți în cele mai bune condiții. Peste o sută de unități de cazare, din toate stațiunile de la malul mării, vor fi deschise încă de la finalul acestei luni. Încă se mai pot face rezervări, spun hotelierii.

Cel mai mic preț pentru cazare în minivacanța de Paște și 1 mai este de 258 de lei, pentru două persoane, trei nopți, la o vilă de trei stele din Eforie. Cu numai câteva zeci de lei pe noapte se poate sta și în celelalte stațiuni din sudul litoralului.

Unitățile de cazare vor funcționa cu numai 70 la sută din locurile disponibile, se vor respecta circuitele demarcate pe holuri, iar mâncarea se va servi pe terase.

Pentru a atrage turiștii, managerii hotelurilor au creat pachete care cuprind mese tradiționale de Paște, program artistic și chiar transport la biserică în noaptea de Înviere.

Mamaia rămâne în topul preferințelor turiștilor și în această minivacanță, chiar dacă prețurile sunt mai mari ca în alte stațiuni.

Operatorii din turism se așteaptă ca cererile să fie foarte mari chiar cu o săptămână înainte de Paște, pentru că, din cauza pandemiei, turiștii preferă rezervările de ultim moment.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite