Peste 50.000 de angajați ai MAI, la datorie în perioada Sărbătorilor Pascale

14 aprilie 2017, 08:47

Polițiștii au efectuat circa 500 de controale, în această săptămână. Au fost vizate, în special, târgurile și piețele agroalimentare. Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de peste 67.000 de lei pentru aproape 2.500 de contravenții constatate.

De sărbători fiți atenți în trafic și nu apăsați prea tare pedala de accelerație. Aproximativ 300 de radare vor fi amplasate pe drumurile țării. De asemenea, un elicopter al Inspectoratului General de Aviație va monitoriza traficul de pe DN1, DN2 și DN6. Aproape 1.500 de polițiști rutieri vor fi zilnic pe drumurile din întreaga țară de Paște.

În total, vor fi mobilizați, în fiecare zi, peste 25.500 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri, a anunțat purtătorul de cuvânt al MAI.

„În perioada sărbătorilor vor fi la datorie peste 50.000 de angajați ai MAI, care vor acorda o atenție sporită zonelor aglomerate, stațiunilor turistice și lăcașurilor de cult. În aceste zile, în întrega țară, sunt programate aproximativ 900 de manifestații religioase de amploare și evenimente cultural-artistice și sportive, la care sunt așteptate peste 1,2 milioane de persoane”, a declarat Monica Dajbog.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă