Peste 26.000 de angajați ai MAI vor asigura ordinea în minivacanța de 1 Mai

28 aprilie 2017, 13:26

În aceasta perioadă de minivacanță, este normal ca una din prioritățile noastre să fie asigurarea ordinii publice, fie că vorbim activității în spații deschise cum sunt cluburile, localuri sau despre măsuri pe care trebuie să le luam în ceea ce privește asigurarea fluenței tranzitului în punctele de frontieră, a declarat ministrul de Interne.

Carmen Dan a adăugat că, pentru îndeplinirea misiunilor în acestă perioadă, noi vom acționa zilnic cu peste 26.ooo de angajați ai ministerului, însemnând peste 10 de polițiști, 5000 de pompieri, peste 4300 de polițiști de frontieră și aproape 7000 de jandarmi. Insistăm și de această dată pe acțiuni cu caracter preventiv, pe colaborarea permanentă dintre instituțiile ministerului și  structurile ministerului și celelalte instituții ale statului.

Pentru că această minivacanță de 1 mai este asociată de majoritatea românilor cu plecatul la mare vom acorda o atenție deosebită stațiunilor de pe litoral. Să nu uităm că avem o mare responsabiliate și pe traseul către aceste zone, fie că vorbim despre zonele spre litoral sau spre zonele montane, pentru că dorim ca cetățenii români care își petrec în acele zone minivacanța să ajungă acolo în condiții de siguranță, amai spus ministrul Carmen Dan.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite