Peste 1200 de grame de droguri de risc, ridicate în urma a trei percheziții domiciliare

Peste 1200 de grame de droguri de risc
Peste 1200 de grame de droguri de risc
6 septembrie 2022, 14:08

Potrivit DIICOT şi IGPR, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin, împreună cu procurori DIICOT – BT Caraş-Severin, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în municipiul Reşiţa, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc, în urma cărora au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 49 de ani din municipiu, care trimitea drogurile din Spania, pentru trafic de droguri de risc.

„În cauză s-a reţinut că, începând cu anul 2019, inculpatul, stabilit în Spania, a distribuit droguri de risc, respectiv canabis, consumatorilor de pe raza judeţului Caraş-Severin. În vederea realizării activităţii infracţionale, inculpatul achiziţiona drogurile de pe teritoriul Spaniei şi le introducea în ţară folosind firme de transport persoane şi colete, ulterior acestea fiind distribuite en-gros în rândul tinerilor din judeţul Carş-Severin”, informează IGPR şi DIICOT.

Inculpatul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La activităţi au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite