Peste 100 de angajaţi au protestat la Circul Globus, nemulţumiţi de demiterea directorului. Gabriela Firea: Nu îmi retrag decizia

Peste 100 de angajaţi ai Circului Globus au protestat, luni, nemulţumiţi de demiterea fostului manager, Victor Coman. Anagajaţii îi cer primarului general al Capitalei să îl repună în funcţie pe Victor Coman. Gabriela Firea a declarat, însă, că nu are de gând să revină asupra deciziei demiterii managerului de la Circul Globus. Din contră, a anunţat că ia în calcul să facă plângere la poliţie pentru hărţuire.

16 Ianuarie 2017, 13:02 (actualizat 16 Ianuarie 2017, 19:34) |
Protest la Circul Globus
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Oamenii s-au strâns în sala mare a Circului Globus încă de dimineaţă, pentru a-şi alege reprezentanţii într-un sindicat care să le facă auzită vocea - un sindicat care, spun ei, până acum nu a existat la circ.

Sunt peste 100 de persoane care sunt nemulţumite, în principal, de demiterea fostului manager Victor Coman, săptămâna trecută, după incendiul izbucnit într-unul dintre grajdurile Circului Globus. Oamenii îl vor înapoi la conducere pe Victor Coman pentru că, spun ei, împreună cu el au avut rezultate spectaculoase în ultimii doi ani. Numai anul trecut, din vânzarea biletelor s-a încasat peste 1 milion de euro, a transmis corespondentul TVR Diana Dumitraşcu.

Gabriela Firea: "Nu îmi retrag decizia"

VIDEO
Gabriela Firea: Nu îmi retrag decizia demiterii managerului de la Circul Globus
Angajaţii îi cer primarului general al Capitalei să îl repună în funcţie pe Victor Coman. Gabriela Firea a declarat, însă, că nu are de gând să revină asupra deciziei demiterii managerului de la Circul Globus şi că ia în calcul să facă plângere la poliţie pentru hărţuire.

"La Circul de stat Bucureşti am demis mangareul în urma unui incendiu. Nu îmi retrag decizia, în ciuda tuturor presiunilor pe care le-am primit în ultima perioadă şi chiar ameninţărilor din partea domnului manager şi a susţinătorilor săi. Noaptea primesc mesaje pe toate numerele de telefon - private şi personale - atât de la director, cât şi de la susţinători (...) Mă gândesc foarte serios dacă să nu fac plângere la poliţie pe baza hărţuirii la care am fost supusă în ultimele zile de către domnul manager de la circ", a declarat Gabriela Firea, în cadrul Comandamentului de iarnă convocat luni.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 14°C 12°C
IASI 12°C 9°C
CLUJ 12°C 12°C
CONSTANTA 15°C 12°C
CRAIOVA 16°C 16°C
BRASOV 10°C 10°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI