Personalităţi din ţară şi din străinătate au fost decorate de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei. Printre cei decorați sunt și trei jurnaliști TVR

24 martie 2022, 20:07

Ceremonia a avut loc în Sala Tronului, de la Palatul Regal. Printre personalitățile decorate este Nunțiul Apostolic, reprezentantul Vaticanului în țara noastră, decanul Corpului Diplomatic acreditat în România, care a primit distincţia de Comandor Ordinul Coroana României.

Colega noastră, Camelia Csiki, realizatoare a emisiunii Ora Regelui, şi a reportajelor privind istoria României, difuzate de Știrile TVR, a primit Ordinul Coroana României, în grad de Cavaler.

Alţi doi jurnaliști ai TVR au fost decoraţi – Bogdan Șerban Iancu și Cristina Ionescu.

Diana Mandache, care a publicat nenumeroase cărţi despre istoria României, a devenit Cavaler al Coroanei Române.

Mai multe companii din România au devenit furnizori regali, statut care impune ca serviciile sau produsele lor să fie la un înalt standard. Totodată, Societatea de Geografie din România şi expoziția „100 de ani de la Încoronarea de la Alba-Iulia”, organizată de Banca Națională a României, dar și o asociație de șoimărit au primit Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Margareta.

Majestatea Sa Margareta va împlini sâmbătă 74 de ani. Această ceremonie e singura manifestare publică pe care o organizează în preajma aniversării sale.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite