Perioada de înscriere la Loteria Vizelor va reîncepe miercuri

17 octombrie 2017, 12:14

Inițial, înscrierile pentru Loteria Vizelor au fost anunțate începând cu data de 3 octombrie. Procesul va fi reluat, din cauza unor probleme care au vizat „integritatea procedurii” de selecție.

„Regretăm orice inconvenient adus participanților la programul Diversity Visa (Loteria Vizelor). Pentru a asigura corectitudinea și pentru a proteja integritatea procedurii pentru toți cei implicați, va trebui să reîncepem procesul de înscriere pentru acest an (DV-2019)”, indică sursa citată.

Noua perioadă de înregistrare electronică pentru DV-2019 va începe miercuri, 18 octombrie, la ora 19,00 (ora României) și se va încheia miercuri, 22 noiembrie, la ora 19,00 (ora României).

Orice înregistrare făcută înainte de 18 octombrie nu va fi luată în considerare. „Vă puteți înregistra din nou fără să fiți descalificat din cauza trimiterii mai multor înscrieri. Persoanele care se vor înregistra de mai multe ori în timpul noii perioade de înscriere vor fi descalificate”, mai precizează Ambasada SUA.

Departamentul de Stat va trimite un mesaj e-mail automat către fiecare participant la programul Diversity Visa de la care s-a primit o înscriere înainte de 18 octombrie, la adresa de e-mail de la care s-a făcut înscrierea, cu îndrumarea de a accesa pagina dvlottery.state.gov pentru un anunț important.

Participanții pot accesa noul formular de înscriere electronică (E-DV) pe pagina oficială E-DV, la adresa dvlottery.state.gov, pe perioada înscrierii. Instrucțiuni referitoare la programul DV sunt disponibile pe pagina Departamentului de Stat, la travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/instructions.html.

Toate celelalte cerințe de calificare rămân neschimbate, mai arată misiunea diplomatică.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite