Percheziții DNA la Primăria Capitalei. Sunt vizați funcționari din Direcțiile Patrimoniu și Servicii, pentru achiziții din 2014

Primăria Capitalei
Primăria Capitalei
20 aprilie 2022, 12:01

UPDATE:  Direcția Națională Anticorupție (DNA) a precizat, într-un comunicat de presă, că a a demarat cercetări într-un dosar privind infracțiuni de corupție comise în anul 2015.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2015. În cursul zilei de 20 aprilie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții în birouri situate dintr-o instituție publică din municipiul București”, conform DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru Agerpres, că procurorii ridică documente într-un dosar în care sunt vizate fapte comise în urmă cu mai mult de opt ani de funcţionari ai municipalităţii privind un schimb de terenuri.

Biroul de Presă al Primăriei Capitalei a precizat, pentru Știrile TVR, că „este vorba despre un dosar din 2014, în care sunt cercetați funcționari de la Direcțiile de Patrimoniu și Achiziții”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Unde pot petrece Revelionul bucureștenii. Petreceri concerte și artificii

AUR şi-a prezentat oficial candidatul la Primăria Capitalei