Percheziții la locuința unui bărbat bănuit că practica ilegal profesia de dentist într-o comună din Ilfov. Fostul zidar ar fi învățat meseria de la soția lui

9 februarie 2019, 17:01

Polițiștii îl acuză pe Costel Sandu din comuna Gruiu, Ilfov, că practică fără drept meseria de stomatolog.

Soția bărbatului a fost dentist, însă a renunțat să mai practice profesia în urmă cu câțiva ani, așa că bărbatul i-a luat locul.

Polițiștii au făcut percheziții sâmbătă la domiciliul bărbatului din Gruiu.

Sătenii susțin că omul era un vecin de treabă, dar de profesie zidar.

„Zidarul dentist” a fost dus la Poliția Snagov pentru audieri.

Bărbatul spune că acel adevărat cabinet stomatologic găsit la el acasă este al soției sale, care într-adevăr a fost dentist, a transmis Alexandru Costache pentru Telejurnal.

Bărbatul, care are 8 clase, susține că a urmat cursuri de asistent medical, însă neagă că el personal ar practica stomatologia.

Polițiștii au 3 martori care susțin că acest bărbat le-ar fi făcut dantura. Mai mult, o femeie susține că soțul ei, care între timp a murit, acuza dureri foarte mari după ce și-ar fi făcut dantura la acest așa-zis „stomatolog”.

Bărbatul riscă închisoare de la 3 luni la un an pentru exercitarea fără drept a unei profesii.

____________________________________________

ACTUALIZARE 17.01 Poliţiştii din Ilfov fac sâmbătă percheziţii în comuna Gruia, Ilfov, la locuinţa unui bărbat bănuit că practică ilegal profesia de dentist.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Ilfov citat de Agerpres, bărbatul are 50 de ani şi a desfăşurat activităţi specifice profesiei de dentist pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de exercitare a unei profesii fără drept.

Percheziţiile au loc după ce presa a semnalat faptul că bărbatul în cauză este un fost zidar, care practică ilegal meseria de stomatolog.

Conform informațiilor jurnaliștilor, Costel Sandu şi-a amenajat un cabinet acasă şi a învăţat meserie de la soţia lui, care a fost dentist.

Sătenii sunt mulţumiţi de serviciile oferite de fostul zidar, însă acesta nu apare în evidenţele Colegiului Medicilor Dentişti.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite