Percheziții la clanul Sadoveanu. Printre persoanele audiate este și Remus Mincă, zis Nat, unul dintre liderii clanului

17 septembrie 2020, 08:08

16 percheziții au avut loc dimineața în București, Chitila-Ilfov și Teleorman. Au fost căutaţi membri ai clanului Sadoveanu. 15 persoane au fost duse la audieri într-un dosar de șantaj, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La percheziții au fost găsite foarte multe arme albe: săbii, topoare, macete și bâte. Dar și un pistol.

Printre cei audiați este și Remus Mincă zis Nat, unul dintre liderii Clanului Sadoveanu. Nat a fost prezent la o partidă de barbut unde a fost înjunghiat Emi Pian, liderul clanului Duduianu. În trecut, el se lăuda pe rețele de socializare cu băieții lui.

La începutul anului, Nat îl amenința pe Emi Pian pe o rețea de socializare pentru că Duduienii i-au dat bani cu camătă fiului său de numai 18 ani.

La acțiune au participat polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului Bucuresti – Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Serviciul Investigații Criminale – Sector 1, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă