Pedeapsă maximă pentru un infractor din Brăila. Bărbatul a primit 33 de ani de închisoare, după ce a rănit grav 10 persoane, anul trecut

4 decembrie 2019, 19:15

În noiembrie anul trecut, Marius Valentin Parfenie a înjunghiat un bărbat din Brăila și i-a furat mașina. A pornit apoi într-o cursa nebună prin oraș. În dreptul depoului de autobuze, acesta a lovit intenționat doi șoferi care urmau să între în tură.

Șoferul nu s-a oprit și a continuat să conducă în viteză până la centrul comercial din oraș.

Cursa s-a încheiat în parcare mall-lui. A vrut să între în interiul magazinului, a lovit 7 persoane. A fost imobilizat de alți clienți.

În total, 10 persoane au fost rănite grav în acea zi. Printre acestea și doi copii care se aflau cu părinții la cumpărături.

Tânărul băuse înainte de a comite faptele și lăsase mai multe bilete în care anunță că planul său era să omoare cât mai mulţi oameni şi apoi să își pună capăt zilelor.

Pentru că violențele au fost premeditate, judecătorii i-au aplicat lui Marius Valentin Parfenie pedeapsa maximă – 33 de ani de închisoare.

Bărbatul trebuie să plătească tuturor celor 10 victime daune în valoare de peste 830 de mii de lei. Sentința nu este definitivă și a fost deja atacată cu recurs.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă