Pe urmele traficanților de droguri. 29 de persoane au fost reținute în mai multe județe

8 iunie 2020, 19:53

”Sunt bune și ca viagra pastilele mele”. Așa încercă un traficant din Călărași să își vândă drogurile unor persoane trecute de prima tinerețe. Cu aceeași metodă a vrut să ademenească și un polițist sub acoperire, pe care îl credea un client serios.

După ce i-a câștigat încrederea, ofițerul sub acoperire i-a cerut traficantului o întâlnire pentru a face o cumpărare importantă. Traficantul a venit la întâlnire într-un loc ales de el, cât mai discret posibil și i-a propus să îi vândă 100 de pastile de ecstasy. I-a propus de asemenea să i le vândă la un preț mult mai mic, de la 70 de lei la 50 lei pastila dacă ar fi fost de acord cu această afacere.

Imediat ce s-au înțeles, traficantul a fost arestat de polițiștii care au găsit asupra lui 300 de pastile. În timpul audierilor a refuzat să dezvăluie numele furnizorului din Olanda, spun surse judiciare. La percheziții, polițiștii au mai găsit peste 700 de pastile ecstasy și aproape 20.000 de mii de euro.

Nu a fost singurul dealer urmărit de investigatori în această perioadă.

În ultima săptămână, 29 de traficanți au fost reținuți în mai multe județe. Polițiștii spun că acești comercianți de stupefiante au încercat să profite de relaxarea restricțiilor ca să își vândă produsele ilegale.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite