Trenurile de călători şi-au reluat circulaţia pe magistrala Bucureşti – Constanţa , iar tronsonul Galaţi – Făurei – Ţăndărei a fost redeschis pentru viteza maximă de circulaţie

Zapada. Circulatie ingreunata pe calea ferata
Zapada. Circulatie ingreunata pe calea ferata
27 noiembrie 2023, 17:13

„Operatorii de transport feroviar de călători au fost informaţi că de la ora 15:30 se ridică limitarea de viteză de 70 de km/h pe tronsonul CF Galaţi – Făurei – Ţăndărei, iar viteza maximă de circulaţie a trenurilor va fi de 120 km/h”, se arată într-un comunicat al companiei.

Potrivit sursei citate, şi pe magistrala Bucureşti – Constanţa trenurile de călători şi-au reluat circulaţia, începând cu ora 14:00, în condiţii normale de trafic, cu locomotive electrice şi cu viteza maximă de 160 km/h.

„Menţionăm faptul că CFR SA, prin comandamentele locale, va monitoriza în continuare evoluţia fenomenelor meteo şi va menţine legătura cu operatorii de transport feroviar de călători, astfel încât toate măsurile de circulaţie impuse pe reţeaua feroviară în perioada de valabilitate a avertizărilor meteorologice să asigure continuitate în trafic şi legăturile pe întreaga reţea, inclusiv pe raza judeţelor afectate în continuare de fenomene meteo nefavorabile”, precizează CFR SA.

CITIȚI ȘI:

Viscolul, ninsorile şi vântul puternic au afectat sute de localităţi din 22 de judeţe. Școli închise, drumuri blocate, autovehicule înzăpezite și sute de mii de consumatori fără electricitate

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite