Paznicii suspectați de omor au fost puși în libertate. Ei sunt bănuiți și de o a patra crimă

18 iulie 2018, 20:30

Anchetatorii români colaborează cu polițiștii germani pentru a afla dacă suspecții au vreo legătură cu o moarte misterioasă care a avut loc pe teritoriul Germaniei. Suspecții au plecat la muncă în străinătate anul trecut, la putin timp după ce la fabrica de ciment a fost descoperit cadavrul unui paznic.

Astăzi, dupa ce au fost eliberați de judecători, principalii suspecți s-au întors la fabrica de ciment, unde și locuiesc.

Între timp, polițiștii scotocesc zilnic locul după probe. Și așteaptă rezultatele testelor ADN, după ce luni dimineață au descoperit cadavrele a doi paznici.

Erau ascunse printre gunoaie, într-o clădire dezafectată, situată chiar sub birourile fabricii de ciment.

Surse apropiate anchetei spun că procurorii nu au avut suficiente dovezi împotriva celor doi suspecți. Acesta a fost și motivul pentru care judecătorii au decis să îi plaseze pe cei doi sub control judiciar.

Decizia nu este însă definitivă, așa că anchetatorii o vor ataca la Curtea de Apel București. Aceiași doi suspecți sunt bănuiți că l-ar fi ucis pe bărbatul găsit mort anul trecut în aceeaşi fabrică. Deși au făcut și atunci parte din cercul de suspecți, nu au existat suficiente probe împotriva lor. Un an au fost plecați, apoi au revenit la vechiul loc de muncă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite