Patru români au murit într-un accident produs în Italia. Maşina în care se aflau s-a răsturnat, din cauza vitezei excesive. MAE a confirmat informația

15 iulie 2019, 08:09

ACTUALIZARE Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că patru români au decedat în urma unui accident rutier produs duminică dimineaţă în apropierea localităţii Cesena din Italia, conform Mediafax.

„Consulatul General al României la Bologna urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs în dimineaţa zilei de 14 iulie 2019 în apropierea localităţii Cesena, incident în care patru cetăţeni români, rezidenţi în Republica Italiană, şi-au pierdut viaţa. Reprezentanţii oficiului consular au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la identitatea persoanelor decedate şi circumstanţele producerii incidentului”

Ministerul mai precizează „faptul că oficiul consular nu a fost notificat de autorităţile italiene în legătură cu acest accident, iar la nivelul consulatului nu au fost recepţionate solicitări de asistenţă consulară”.

……………………………………………………………………………………….

Poliția susține că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

Şoferul, de 35 de ani, a intrat într-o curbă și a pierdut controlul volanului.

Victimele, doi frați adolescenţi, un tânăr de 19 ani și cel de la volan – locuiau în oraşul Forli.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite