UPDATE Trafic rutier reluat normal pe DN 7, după accidentul de la Boiţa. Trei persoane au fost transportate la spital

Accident rutier in Sibiu
Accident rutier in Sibiu
12 iunie 2022, 10:20

ACTUALIZARE: Traficul rutier pe DN 7 a fost reluat pe ambele sensuri în zona accidentului rutier produs duminică, la Boiţa, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme conduse de şoferi din judeţul Vâlcea.

„Autoturismele circulau din sensuri opuse, fiind conduse de doi bărbaţi domiciliaţi in judeţul Vâlcea, unul in vârsta de 23 de ani şi cel de-al doilea in vârsta de 53 de ani”, au precizat reprezentanţii IPJ Sibiu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, salvatorii au intervenit pentru descarcerarea unei femei de aproximativ 48 de ani, care a fost transportată la spital cu traumatism de bazin. Alte două persoane, un bărbat şi o femeie, au primit îngrijiri medicale şi au fost transportate la UPU Sibiu de către echipajele SMURD, cu traumatisme minore.

La locul accidentului au intervenit mai multe ambulanţe şi o autospecială de pompieri.

La locul accidentului au intervenit mai multe ambulanţe şi o autospecială de pompieri.

„Din primele informaţii, sunt implicate patru persoane conştiente, dintre care una este încarcerată”, a transmis ISU Sibiu.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, în zona producerii accidentului circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să ruleze pe un carosabil umed cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să sporească atenţia şi să nu bruscheze comenzile vehiculului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite