Patru etape de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile se vor desfășura la Râșnov. De joi, LIVE la TVR, cei mai buni săritori ai lumii!

17 februarie 2021, 19:49

Este cel mai cuprinzător program competițional de când au loc întreceri de Cupă Mondială în România.

Cei mai buni săritori ai lumii vor evolua pe trambulina din Valea Cărbunării în două etape feminine, joi și vineri, de la 11.30, una masculină, vineri de la 15.15, iar sâmbătă de la 10.45 una pe echipe mixte, o probă foarte rară, care revine în atenție după mai mulți ani, fiindcă urmează să intre în programul Jocurilor Olimpice.

Sunt prezenți la Râșnov liderii la zi ai clasamentelor individuale, austriaca Marita Kramer, respectiv norvegianul Halvor Egner Granerud, dar și alte nume mari din lumea ski jumping – japoneza Sara Takanashi, câștigătoare a 4 Cupe Mondiale, care ar putea duce recordul său overall de victorii de etapă la 60 la Râșnov, sau polonezul Kamil Stoch, campion al lumii, dublu câștigător al Cupei Mondiale, triplu campion olimpic la individual!

Toate cele patru întreceri, la care participă sportivi din 18 țări, inclusiv românii Dana Haralambie, Diana Trâmbițaș, Daniel Andrei Cacina și Sorin Mitrofan, vor fi transmise în direct, în format HD, pe TVR 2.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite