Patru copii au murit în Australia într-un accident în care a fost implicat un castel gonflabil

Australia ambulanță
Australia ambulanță
16 decembrie 2021, 09:23

„O rafală de vânt a ridicat în aer castelul gonflabil. Mai mulţi copii au căzut de la o înălţime de aproape zece metri în jurul orei 10:00 şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului. S-au produs câteva leziuni grave”, a informat Poliţia din Tasmania pe reţelele de socializare.

Într-o actualizare ulterioară a situaţiei după accident, Poliţia a precizat că patru dintre copiii răniţi se află în stare gravă, în timp ce al cincilea a suferit leziuni severe.

Agenţii de Poliţie, care au încercuit zona şi au cerut oamenilor să ocolească zona accidentului, nu au oferit detalii despre sistemul de ancorare folosit pentru a fixa la sol acel castel gonflabil şi nu au dorit să dezvăluie vârstele victimelor.

Un grup de ambulanţe se află în zonă şi au fost mobilizate inclusiv elicoptere pentru a-i asista pe cei răniţi, au informat autorităţile locale într-un mesaj postat pe Facebook.

Accidentul a avut loc în timp ce şcoala primară The Hillcrest, din oraşul Devonport, din nordul Tasmaniei, organiza serbarea de Crăciun a elevilor.

În declaraţii acordate unor companii mass-media locale, prim-ministrul australian Scott Morrison a transmis condoleanţe familiilor victimelor şi a spus că este „devastat de această tragedie inimaginabilă”.

 

 

sursa agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite