Patru cabinete stomatologice de stat pentru copiii din Capitală, amenajate în Regie. Programările se fac la numărul de telefon 0374.887.887

Patru cabinete stomatologice de stat pentru copiii din Capitală amenajate în Regie
Patru cabinete stomatologice de stat pentru copiii din Capitală amenajate în Regie
28 aprilie 2020, 17:52

Gabriela Firea a anunțat, marți, că cele patru cabinete stomatologice sunt funcționale și programările se pot face prin apel la Call-Center-ul ASSMB.

„Deschidem patru cabinete stomatologice pentru copii într-o zonă foarte bună, ușor accesibilă, în Regie, la căminele studenților de la Politehnică. Aceste cabinete pot fi folosite pentru că vor avea medici foarte bine pregătiți și asistenți foarte bine pregătiți pentru urgențele stomatologice de luni până bineri de la 8 la 20 și sâmbăta de la 9 la 16. Numărul de telefon la care se pot face programările este Call-Center-ul ASSMB, 0374.887.887”, a spus Firea.

Toate cabinetele sunt dotate cu aparatură modernă, achiziţionată în 2019.

Totodată, adulții din București au la dispoziție, în continuare, Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială (OMF), aflat în subordinea Primăriei Capitalei, care a tratat încă de la declanșarea stării de urgență toate cazurile, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite