Patru bărbați și un adolescent au fost reținuți pentru agresarea unui polițist. Omul legii s-a ales cu o dublă fractură de tibie

31 octombrie 2017, 09:44

Incidentul a avut loc săptămâna trecută. Oamenii legii veniseră să aplaneze un conflict între cei cinci și un vecin, însă un polițist s-a ales cu un picior frânt după ce a fost agresat de scandalagii.

Imaginile care dovedesc vinovăția au fost găsite de procurorii slătineni în telefoanele mobile ale suspecților, în timpul unei percheziții.

Pentru a-i imobiliza pe scandalagiii agresivi, a fost solicitată intervenția mascaților, dar până la sosirea acestora, un polițist s-a ales cu piciorul rupt.

Agentul şef adjunct Constantin Bobaru s-a ales cu o dublă fractură de tibie și peroneu și a fost operat de urgență într-un spital din Capitală. El necesită pentru vindecare 120 de zile de îngrijiri medicale.

Dacă vor fi găsiți vinovați de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, scandalagii riscă până la 7 ani de închisoare.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Mașinile fabricate în România cuceresc piețele europene

O crimă între frați a șocat locuitorii unui sat din Galați