Patronul localului Beirut din Constanța, condamnat la opt ani și o lună de închisoare, dat în urmărire națională

20 noiembrie 2019, 18:18

După mai bine de cinci ani de procese, magistrații Curții de Apel Constanța au dat sentința definitivă în dosarul Beirut. Patronul localului, George Karam, a fost condamnat la opt ani și o lună de închisoare, iar cei care s-au ocupat de ridicarea mansardei în care au murit fetele, dar și de instalația de gaze au primit șapte ani și nouă luni, respectiv cinci ani și șase luni. Dar patronul restaurantului a dispărut.

Până când s-a dat decizia instantei, George Karam s-a aflat sub control judiciar și avea interdicția de a părăsi țara. Ultima dată a fost la poliție în 12 noiembrie. Acum, bărbatul e căutat în toată țara.

George Karam și ceilalți doi inculpați se fac vinovați de distrugere din culpă, construire fără autorizație în zonă protejată sau fals în înscrisuri sub semnătură privată. Toate aceste fapte ar fi condus la incendiul din noaptea de 5 aprilie 2014. Atunci, din cauza unor defecțiuni la instalația de gaz, întreaga clădire a fost cuprinsă de flăcări, iar cele trei tinere care se aflau în masardă nu s-au putut salva.

În acest caz, instanța a decis să fie plătite și daune morale și materiale de aproximativ un million de euro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite