Patrick Mouratoglou o susține până la capăt pe Simona Halep. Mesajul antrenorului

22 octombrie 2022, 12:44

Șoc în lumea tenisului! Reacții după decizia de suspendare provizorie a Simonei Halep

„Te susţin sută la sută în această luptă, Simona. Până la capăt”, a scris tehnicianul pe Instagram Story.

(w460) Mesajul in

Halep s-a antrenat din februarie la academia Patrick Mouratoglou din Nisa, iar din aprilie Patrick a devenit antrenorul jucătoarei române cu normă întreagă.

VEZI și Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, despre cazul Simonei Halep: A devenit un adevărat „dans pe sârmă” efortul de a practica un sport de performanță

Simona Halep a confirmat vineri, pe rețelele de socializare, că a primit o notificare potrivit căreia a fost testată pozitiv la substanța numită Roxadustat, prezentă într-o cantitate extrem de mică. „Este cel mai mare șoc al vieții mele”, a notat Halep.

Proba a fost prelevată la US Open.

Jucătoarea a fost suspendată provizoriu.

Sorana Cîrstea, susținere pentru Simona Halep: „Nu s-ar atinge niciodată de vreo substanță dopantă

„Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv pentru o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, cel mai mare șoc din viața mea”, a transmis Simona Halep, vineri după-amiază.

„Pe parcursul întregii mele cariere nu mi-a trecut niciodată prin minte să trișez, pentru că este împotriva tuturor valorilor cu care am fost educată. În fața unei situații atât de nedrepte, mă simt complet confuză și trădată”, a adăugat ea.

„Voi lupta până la capăt să dovedesc că nu am luat niciodată cu bună știință nicio substanță interzisă și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală. Nu este vorba despre titluri sau despre bani. Este despre onoare și despre povestea de dragoste cu tenisul din ultimii 25 de ani”, a conchis Simona Halep.

Comentatorul TVR Cristian Mîndru: Începe un mare meci pentru Simona, e onoarea ei pusă în joc. Departe de noi gândul că a fost ceva voluntar. Cazuri celebre de jucători depistați pozitiv la substanțe interzise

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite