Patriarhul Daniel la Nașterea Domnului: Adresăm îndemn părintesc tuturor de a veni în ajutorul celor aflaţi în suferinţă şi în lipsuri

Patriarhul Daniel
Patriarhul Daniel
24 decembrie 2020, 15:58

Patriarhul Daniel a amintit de cei care au învins infecția cu SARS-CoV-2 dar și de cei care au fost răpuși de noul coronavirus.

Patriarhul Daniel: În contextul pandemiei de astăzi, omenirea confruntată cu noul coronavirus traversează o perioadă grea privind viaţa şi sănătatea oamenilor. Şi poporul român este îndoliat şi întristat, deoarece mulţi români au decedat, iar alţii au suferit până când s-au vindecat de această boală. Prin urmare, este mare nevoie de multă rugăciune, de solidaritate și ajutorare frățească. În acest sens, adresăm îndemn părintesc tuturor, de a veni în ajutorul celor aflaţi în suferinţă şi în lipsuri, a familiilor sărace, sprijinind familiile cu mulţi copii, bătrânii și persoanele singure, descurajate, îndoliate şi îndurerate, oferindu-le un semn al iubirii milostive a lui Hristos faţă de ei, un cuvânt bun şi o faptă bună.

Sărbătoarea Naşterii Domnului este un prilej de întărire a comuniunii, de întrajutorare și de fapte de milostenie, care sunt roade ale dreptei credințe, mărturii concrete ale iubirii noastre smerite față de Dumnezeu și faţă de oameni.

Lumina Pruncului Iisus născut în Betleem ne cheamă să arătăm mereu în jurul nostru, prin cuvânt şi faptă, semne de speranţă, de pace şi bucurie.

Mesajul integral, aici

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite