Bucurie pe gheață. Patinoarul din Târgu Mureș va fi deschis până în luna martie

21 noiembrie 2022, 11:38

Sportivele unui club de patinaj artistic din Sfântu Gheorghe au deschis patinoarul de la cetatea medievală din Târgu Mureș. Sonia are 11 ani și patinează de 5.

Fetele sunt antrenate de Petra, care a venit din Croația acum 5 ani. Lucrează cu micuții din Sfântu Gheorghe și Târgu Secuiesc pasionați de acest sport.

Petra Knezevic Kolarevic, antrenoare: Este foarte plăcut aici, în România, şi îmi place mult. Iar oamenii sunt foarte drăguţi.Ei patinează, unii de acum 2 ani, alţii de 5 ani.

Hoszu Izabella, asistenta antrenoarei Petra Knezevic Kolarevic: Sperăm să mergem la mai multe concursuri. Mergem și la internațional, și la naționale. Așa că sperăm să se dezvolte cât mai mult.

Demonstrația tinerelor patinatoare a animat și alți copii, dar și pe părinții lor să între în ring și să se bucure de gheață..

Florentina Vary, directoarea Serviciului Public de Utilităţi Municipale Târgu Mureş: Este o zona ușor accesibilă, avem locuri de parcare la intrarea în cetate. Este un patinoar de agrement.

Soos Zoltan, primar Târgu Mureș: Sporturile de iarnă sunt foarte importante. Până în martie, acest teren, patinoarul, va funcționa în cetate, e un loc îndrăgit de târg-mureseni.

Patinoarul este deschis zilnic până la 9 seara, iar un bilet de intrare costă 15 lei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite