Pată de petrol de peste o mie de metri pătrați în Ploiești. Zeci de pompieri, polițiști și jandarmi au izolat imediat zona. Traficul pe DN1 a fost îngreunat mai multe ore

28 ianuarie 2022, 17:47

A fost o adevărată desfășurare de forțe la ieșirea din Ploiești, când s-a dat alarma că în zonă există o scurgere importantă de țiței după o avarie la o conductă. Ajunși la fața locului, polițiștii și pompierii au constatat că pata de petrol se întindea deja pe sute de metri pătrați.

Două mașini parcate în dreptul căminului cu ventile al transportatorului de țiței au fost tractate pentru a fi scoase din zonă.

Deversarea s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei avarii la un rezervor al conductei de transport țiței. Nu este exclusă nici varianta ca cineva să fi încercat să fure petrol. Conducta aparține unei companii specializate în transportul de țiței și derivate.

Spre seară, deversarea a fost oprită, iar o echipă lucrează la igienizarea terenului. În zonă s-a circulat pe o singură bandă și traficul a fost îngreunat mai multe ore. Poliția și Garda de Mediu fac anchete.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite