Paşte cu bijuterii scumpe şi înfrumuseţare

13 aprilie 2017, 15:32

Şi procedurile de înfrumuseţare pe care doamnele şi le pot face pe scaunul dentistului sunt numeroase, dacă medicii au specializările necesare.

Mai nou, tot în cabinetul medicului stomatolog vă puteţi face şi o reîntinerire facială. Vi se recoltează două eprubete cu sânge nge, care mai apoi se centrifughează, iar apoi, substanţa obţinută este injectată în locurile în care aveţi nevoie.

Pentru că femeile vor fi întodeauna atrase de bijuterii, magazinele care vând astfel de podoabe scumpe nu vor fi niciodată fără clienţi. Însă nu femeile trec cel mai des pragul magazinelor cu bijuterii fine.

“La noi, majoritatea clienţilor sunt domni, pentru că ei fac cadourile, ei sunt cei pe care îi ajutăm aici şi atunci doamnele sunt foarte încântate de sfaturi şi cadourile pe care le primesc”, spune Valentina Burescu, reprezentantul unui magazin de bijuterii.

Pentru perioada pascală, atât procedurile de înfrumuseţare din cabinete cât şi magazinele de bijuterii au avut oferte promoţionale de care au beneficiat cei care s-au gândit din timp la ce îşi doresc pentru ei sau pentru cei dragi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite