Participarea lui Novak Djokovic la Australian Open rămâne incertă

12 ianuarie 2022, 20:41

În așteptarea unui răspuns din partea guvernului Australian, Novak Djokovic face ce știe mai bine: joacă tenis pe terenurile de antrenament de la Melbourne.

Într-un mesaj postat pe Instagram, Nole recunoaște că echipa lui a făcut câteva greșeli în completarea documentelor. El admite că a comis o „eroare umană”, cu certitudine fără intenție, atunci când a declarat la sosirea sa în Australia că nu a călătorit în ultimele 14 zile înaintea zborului.

Djokovic mai spune în comunicatul publicat miercuri că a uitat să relateze despre interviul și ședința foto pentru L’equipe, care au avut loc după ce jucătorul fusese depistat pozitiv la Covid.

Așa cum arată lucrurile acum, nici măcar premierul Serbiei nu se arată prea sigur de o reușită.

Deocamdată, autoritățile australiene analizează cu și mai mare atenție dosarul lui Novak Djokovic și este posibil să ia în calcul și vizita din Spania, omisă în actele completate la intrarea în țară.

Oricum, Ministrul imigrației poate, dacă dorește, să treacă peste hotărârea judecătorului care a anulat suspendarea vizei jucătorului. Prin urmare, participarea lui Djokovic la primul Mare Șlem al anului rămâne sub semnul întrebării.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite