Parlamentul dezbate și votează moțíunea de cenzură miercuri, de la ora 12.00

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu
4 februarie 2020, 17:50

Anunțul a fost făcut după reuniunea membrilor Birourilor Permanente de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Întrebat de câte voturi se bazează inițiatorii moțiunii de cenzură, acesta a spus că de „suficiente”, adică „mai mult de 233”.

De asemenea, el a subliniat că se va întâlni și cu liderul ProRomânia, Victor Ponta, „posibil în această seară (marți seara – n.r.)”, dar și cu alți parlamentari.

Textul moțiunii de cenzură a fost citit luni în plenul reunit al Parlamentului, de către deputatul PSD Daniel Suciu.

Premierul Ludovic Orban a afirmat că nu se teme de moțiunea de cenzură.

„Nu îmi este teamă de ei și, indiferent, ce se va întâmpla în următoarea perioadă, noi avem un singur lucru de făcut – să răspundem așteptărilor românilor, să ne ducem către fiecare român, să le arătăm visul nostru, credința noastră și puterea de a le realiza, să reușim în toate alegerile care vor urma, indiferent că sunt alegeri într-un tur, în două tururi, cu alegeri directe, cu alegeri indirecte, că o să fie parlamentare la termen sau anticipate, să câștigăm alegerile, pentru că doar astfel România poate să ajungă la realitatea pe care o visez eu și o visați fiecare dintre voi”, a declarat duminică Ludovic Orban.

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite