Părintele Visarion Alexa: Ar fi bine puțin să ieșim din frica asta care ne paralizează și ne face un pic egoiști și să ne gândim puțin că și altul are nevoie

13 martie 2020, 09:54

Părintele Visarion Alexa: Omul este este foarte sperios. Boala sau gândul morții îl poate face să aibă o atitudine necontrolabilă și nu se mai poate controla nici pe el și poate nici mediul în care se află, începe să se tulbure toată viața lui. Dar dacă omul este o persoană spirituală și un om care înțelege viața și existența lui, eu cred că poate totuși să aibă o atitudine responsabilă și matură.

La noi în biserică este un grup de tineri care s-au organizat în așa fel ca să poată răspundă nevoilor dacă o persoană este izolată din cauza bolii sau dacă cumva persoanele respective sunt în vârstă. Acești tineri s-au oferit să ajute persoanele care sunt izolate să facă cumpărături să meargă la farmacie.

Eu aș spune că ar fi bine puțin să ieșim din frica asta care ne paralizează și ne face un pic egoiști, din cămara noastră care s-a umplut de macaroane și conserve și să ne gândim puțin că și altul are nevoie, poate chiar mai multă nevoie decât avem noi, ne-a sfătuit părintele Visarion Alexa.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite