Părinții unei tinere acuză medicii că nu i-au anunțat la timp că fiica lor, diagnosticată cu meningită, este în moarte cerebrală

17 ianuarie 2019, 19:54

Pe 4 ianuarie, Diana a spus familiei că se simte rău, are temperatură mare și frisoane. Mama și fratele au însoțit-o imediat la secția de urgență a Spitalului Militar din Sibiu, de unde a fost trimisă la Spitalul Municipal.

Medicii de aici au pus diagnosticul de meningită cauzată de o tulpină rară. Evoluția bolii a fost fulminantă, iar în scurt timp tânăra a ajuns pe secția de terapie intensivă, în coma indusă. Situația ei s-a agravat de la o zi la alta.

Deși fata este conectată încă la aparate, medicii spun că nu se mai poate face nimic pentru ea.

Diana terminase facultatea de inginerie din Sibiu și urma cursuri de masterat. Avea tot viitorul înainte și  se gândea să-și deschidă o mică afacere.

Conducerea spitalului îi apără pe medici și spune că au respectat toate protocoalele. Totuși, recunoaște că tânăra a contractat în spital și o infecție intraspitalicească, cu bacteria clostridium.

Medicii au cerut acordul familiei pentru ca tânăra să fie deconectată de la aparatele de susținere, însă deocamdată rudele nu și-au dat acordul. Diana ar fi împlinit ieri 24 de ani.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite