Părinții care au copiii la grădinița „Scufița Roșie” din Capitală au descoperit dimineață un crater uriaș apărut lângă peretele clădirii

11 septembrie 2019, 18:16

De câteva zile se lucrează de zor la groapa din care se va înălța un ansamblu imobiliar cu 5 etaje și parcare subterană. Părinții s-au speriat când au văzut că muncitorii au excavat dincolo de fundația clădirii și au cerut conducerii grădiniței să ia măsuri.

După ce au fost alertate autoritățile, muncitorii au improvizat un perete de sprijin.

Câteva echipaje de la poliția locală și inspectori din primăria sectorului 4 au venit să vadă dacă lucrările afectează siguranța copiilor. Am sunat la unul dintre beneficiarii care avea numărul afișat pe panoul de lucrări. Nu a dorit să se prezinte, dar ne-a oferit câteva explicații: Imaginați-vă că noi facem săpături pentru o fundaţie, nu este un montaj de faianţă. Primaria sectorului 4 ne-a dat autorizaţie şi noi respectăm autorizaţia.

Micuții au fost mutați în altă  clădire, un spațiu improvizat, până când sediul grădiniței va fi reabilitat.

Părinții sunt supărați că lucrările la vechiul sediu stagnează de 3 ani.

Reprezentanții primăriei ne-au transmis că vor urgenta lucrările de reabilitare pentru a muta copiii într-un spațiu adecvat. Iar construcția noului ansamblu imobiliar de lângă sediul relocat va fi atent supravegheată, mai ales că, de curând, muncitorii au rupt și țeava de gaze de lângă grădiniță.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite