Părinții Alexandrei Măceșanu speră că fiica lor este în viață

2 august 2019, 18:59

Îndurerat şi abia stăpânindu-şi lacrimile, tatăl Alexandrei continuă să spere. El, familia şi prietenii se roagă. Deşi de mai bine de o săptămână trăiesc un coşmar, părinţii Alexandrei găsesc puterea să se agațe de nădejdea că fata lor e încă în viaţă.

Bărbatul îi roagă pe toţi cei care ştiu ceva de copila lui să-l ajute să o găsească.

Deşi în ultimele zile în spaţiul public s-au vehiculat greşeli în serie din partea autorităților, familia Alexandrei mai găsește resursele necesare să creadă în continuare și în anchetatori. Ei sunt ultima lor speranță că vor face totul pentru fetiţă.

Pe Alexandra nu o aşteaptă acasă doar părinţii, ci şi sora ei mai mică.

În declaraţia făcută aseară, tatăl Alexandrei a negat că poliţiştii i-ar fi spus să plătească percheziţiile, dar a recunoscut că oamenii legii, în prima seară, l-au sfătuit să revină a doua zi pentru că „aşa sunt copiii în ziua de astăzi”. Cât despre vocea bărbatului care i-a telefonat şi i-a spus că fata lui este în viaţă, tatăl Alexandrei a spus: „Era o voce de bărbat în vârstă. I-am spus să vorbească mai tare și a spus că nu poate, că îl doare în gât, pentru că a băut apă rece, dar era vocea unui bărbat în vârstă”.

Părinţii adolescentei au primit, în această perioadă, consiliere psihologică.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite