“Parcurile pline din New York sunt o palmă pe obrazul medicilor care mor în prima linie”

Central Park New York
Central Park New York
5 mai 2020, 12:38

16.000 de locuitori ai New York-ului au murit în 8 săptămâni! Comportamentul acesta este o palmă pe obrazul cadrelor medicale de pe întreg teritoriul țării, care își riscă viețile și care mor în prima linie a pandemiei„, a scris medicul pe rețeaua de socializare.

„Sunt în Central Park acum și totul se desfășoară ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”, a atras el atenția.

Unul dintre utilizatori i-a răspuns și l-a întrebat care este problema. „Se pare că toți sunt în grupuri mici, cel mai probabil din aceeași locuință, la aproape 2 metri distanță unii de ceilalți. Problema cea mare este cu adunările în spațiile închise”, a subliniat utilizatorul.

Medicul i-a răspuns că oamenii nu poartă măști și nici nu mențin distanța adecvată, deși aceste recomandări au fost făcute încă de la începutul lunii aprilie de Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor.

În metropolă au fost raportate peste 170 de mii de cazuri de infectare cu coronavirus. Oficial, au fost confirmate după infectarea cu coronavirus peste 13 mii de decese. Alte 5 mii au avut infectarea cu COVID-19 drept cauza probabilă.

În Statele Unite s-au înmulțit protestele față de măsurile restrictive luate de autorități. Mișcările au izbucnit săptămâna trecută în mai multe state, printre care Kentucky, Florida și Oregon. Mii de locuitori au cerut redeschiderea afacerilor și a spațiilor de relaxare.

În Michigan, sute de protestatari au luat cu asalt clădirea Capitoliului de Stat din Lansing. Mulți dintre ei erau înarmați și nu purtau măști.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite